Husqvarna® Rider 112C5 i gruppen Trädgård / Åkgräsklippare / Riders hos Entreprenadbutiken (9671785-01)
Husqvarna® Rider 112C5
Husqvarna® Rider 112C5
Husqvarna® Rider 112C5
Husqvarna® Rider 112C5
Husqvarna® Rider 112C5
Husqvarna® Rider 112C5
Husqvarna
Artnr: 9671785-01

Husqvarna® Rider 112C5

Produkten har utgått

Denna produkt har tyvärr utgått ur vårt sortiment. Längre ner hittar du förslag på liknande produkter.
 • Produktbeskrivning
 • Rider 112C5 är Husqvarnas basmodell med manuell 5-växlad låda. En av marknadens mest avancerade åkgräsklippare i sin klass. Utvecklad för husägaren där trädgården växt ifrån den gamla gå-bakomklipparen eller de som vill ta ett steg upp till en mer manövrerbar och bekväm klippare med frontmonterat klippaggregat.

  Som alla riktiga medlemmar av Riderfamiljen har den Husqvarnas unika bakvagnsstyrning som ger Husqvarnariderns typiska och extrema manövrerbarhet. Det frontmonterade klippaggregatet tillsammans med den bakmonterade motorn ger överlägsen överblick samt lägre ljud och mindre avgaser i förarmiljön.

  Besök närmaste Husqvarnaåterförsäljare för en demonstration och en närmare titt på en Rider fylld med Skandinavisk prestation och kvalitet.

  Bakvagnsstyrning Vår unika bakvagnsstyrning gör så att bakhjulen kan svänga in under maskinen. Detta ger suverän manövrerbarhet med en minimal svängradie vid fullt rattutslag.

  Pendlande bakaxel Bakaxeln är pivoterande för att ge maximal dragkraft på drivhjulen och en jämn åktur också på ojämna ytor.

  Frontmonterat klippaggregat Frontmonterat klippaggregat för utmärkt tillgänglighet i hörn och under buskar, parkbänkar etc.

  Kontrollpanel Samtliga reglage, inklusive höjdinställningen, är ergonomiskt placerade och lätt åtkomliga från förarsätet. Knivarna aktiveras automatiskt när klippaggregatet sänks ned.

  Fyra lika stora hjul 16-tums hjul både fram och bak för optimal åkkomfort, bra framkomlighet och mindre risk att skada gräsytorna.
 • Specifikationer
 • Filer

Andra köpte även

Are you in the right place?
Logga in